Πρώτη δημοσίευση: 7:27

Ομόφωνη απόφαση για την στήριξη της \”κίνησης των τριών\” με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπρινό, έλαβε το βράδυ της Πέμπτης η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο.

Μετά την εξέλιξη αυτή θα ακολουθήσουν διεργασίες και συζητήσεις για τα ποιά πρόσωπα από τη Δημοκρατική Αριστερά θα πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο, τους κυρίους Λαμπρινό – Πασπάτη – Ιννωτάκη.

Το πρωί της Παρασκευής η  ΔΗΜΑΡ Ηρακλείου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

\”Η Δημοκρατική Αριστερά Ηρακλείου συνήλθε σε ολομέλεια χθες 13/2/2014 με θέμα τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τη στάση της για τις εκλογές στο Δήμο Ηρακλείου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ. παρουσίασε στα μέλη της μία εκτενή έκθεση των συναντήσεών της με δημοτικές κινήσεις, πολιτικούς χώρους και διακεκριμένους ενεργούς πολίτες του Ηρακλείου και τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε σε κάθε συνάντηση με στόχο την δυνατότητα συγκρότησης ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου.

Μετά από πολύωρη συζήτηση η ολομέλεια αποφάσισε ομόφωνα ότι, χωρίς να υποβαθμίσει την αξία και την ακεραιότητα χαρακτήρα σειράς υποψηφίων με οποίους συνομίλησε, θα στηρίξει την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βασίλη Λαμπρινό.

Επιπλέον εξέφρασε την εκτίμηση ότι η υποψηφιότητα Λαμπρινού έχει τα εχέγγυα για την δημιουργία ενός πόλου έλξης πολιτών από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών απόψεων με αποτέλεσμα την δημιουργία μίας ανεξάρτητης κίνησης με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια χωρίς τα χαρακτηριστικά του χρίσματος από κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook