Το νομαρχιακό τμήμα Χανίων της ΑΔΕΔΥ, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τις αγροτικές κινητοποιήσεις εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα με το οποίο καλούν τον κοσμο να δώσει το παρόν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και συμμέτοχοι στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών του Νομού μας.

Οι εργαζόμενοι του νομού έχουν κάθε συμφέρον και ταξική υποχρέωση να σταθούν στο πλάι των αγωνιζόμενων αγροτών του νομού, στους αγώνες που γίνονται αυτή τη περίοδο για την απόκρουση των νέων αντιλαϊκών μέτρων, που επιβάλλονται από την κυβέρνηση, με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών.

Τα μέτρα που παίρνουν τώρα, για να πετύχουν το ξεκλήρισμα των φτωχών μεσαίων αγροτών από το χωράφι και να παραδοθούν τα φιλέτα γης στους «αγρότες» επιχειρηματίες, που δεν θα γνωρίζουν που είναι η γη που εκμεταλλεύονται και που θα μετατρέψουν την μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυραίων αγροτών σε σύγχρονους κολλήγους τύπου Μανωλάδας, έχουν την ίδια μήτρα, τον ίδιο εντολέα με τα μέτρα που χτυπούν τον εργάτη, τον αυτοαπασχολούμενο ΕΒΕ, τη νεολαία.

Κοινός εχθρός και αντίπαλος τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Γι΄αυτό καλούμε τους εργαζόμενους του Νομού, τους άνεργους, τη νεολαία, τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, να στηρίξουν μαζικά τον αγώνα των αγροτών και να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση-συλλαλητήριο, που οργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία, για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 7 το απόγευμα στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια.
Να ενώσουμε τις φωνές μας με τους αυτοαπασχολούμενους αγρότες του τόπου μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook