Τηλεοπτική κάλυψη από τα συνδρομητικά κανάλια της Nova θα υπάρξει στο 21ο All Star Game, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού, στις 8 και 9 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, το 21ο All Star Game στα Χανιά, θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της Novasports!
 
H οργανωτική επιτροπή του All Star Game ήρθε σε συμφωνία με την πρώτη ελληνική συνδρομητική τηλεόραση που θα αναλάβει την παραγωγή και την τηλεοπτική κάλυψη των δύο αναμετρήσεων στο Δημοτικό Κ.Γ. Κλαδισού στις 8 και 9 Μαρτίου.
 
Τα κανάλια Novasports μετά από την επιτυχημένη κάλυψη της πλειοψηφίας των αναμετρήσεων στην Basket League ΟΠΑΠ θα «μεταφέρουν» τους τηλεθεατές τους τόσο στο παιχνίδι των All Star Νέων όσο και στην κορύφωση του All Star Weekend με την αναμέτρηση των κορυφαίων Ελλήνων παικτών με τους καλύτερους ξένους του πρωταθλήματος. 
 
Το All Star Game Νέων θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στις 16:00 και την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, επίσης στις 16:00 θα αναμετρηθούν οι Greek Stars με τους Rest of the world Stars!»