Δεν έδειχναν και ιδιαίτερα… ερωτευμένοι οι δύο νεαροί άνδρες που περίμεναν έξω από ένα κατάστημα με είδη δώρων στο κέντρο της Πάτρας! Στο μυαλό τους είχαν να εξασφαλίσουν δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά το προτιμούσαν σε… μετρητά και περίμεναν να βγει έξω η πωλήτρια!

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν ότι βγήκε έξω για να σκουπίσει και βρήκαν ευκαιρία να μπουν μέσα παριστάνοντας τους πελάτες. Ώσπου να επιστρέψει η υπάλληλος, είχαν «βουτήξει» όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και έφευγαν τρέχοντας αφήνοντάς την εμβρόντητη! Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά οι «μακρυχέρηδες» νεαροί πρόλαβαν να γίνουν άφαντοι.

*** Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη άμεσα μία 31χρονη που είχε βρει ξεκλείδωτο το φορτηγάκι ενός 68χρονου στη Χαλκίδα και είχε αρπάξει από μέσα ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε 500 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Πάνω της, όμως, βρέθηκαν μόνο 195 ευρώ και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ανέλαβαν την υπόθεση εκτιμούν ότι η γυναίκα είχε και συνεργό ο οποίος πρόλαβε να εξαφανιστεί. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook