Ξεκινάει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το Καστρινό Καρναβάλι με το 5ο Παιδικό κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού στο πάρκο Γεωργιάδη που οργανώνει η ομάδα «Άστεγοι Λύται».

Στις 10:30 οι ομάδες των παιδιών που έχουν δηλώσει συμμετοχή αλλά και όλα τα παιδιά με τους γονείς πρέπει να βρίσκονται μπροστά από το Δημαρχείο (Λότζια) όπου θα ξεκινήσει η παρέλαση με την Φιλαρμονική, με το Γαϊτανάκι του Λύκειο Ελληνίδων, τους ξυλοπόδαρους του Omma Studio και τις ομάδες των παιδιών (1821 – Πλατεία Κορνάρου – Αβέρωφ – Πάρκο Γεωργιάδη).

Οι ομάδες των παιδιών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 5ο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού θα περάσουν στον περιφραγμένο χώρο του πάρκου Γεωργιάδη που τους περιμένουν γρίφοι, δοκιμασίες, παιχνίδια και δώρα στους νικητές και σε όσους συμμετέχουν.

Παράλληλα με το «5ο Παιδικό Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια για όλες τις ηλικίες των παιδιών και χάπενινγκς στον δρόμο μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου σε συνεργασία με την Εφορία Προσκόπων Ηρακλείου.

Συμμετέχουν ομάδες Σχολών Χορού της πόλης (Μαριλού Μπεναρδή , Danzi Amo, και άλλες) Face painting από τους μαθητές του ΚΕΠΑΝΣΗ ΙΕΚ MORFI ενώ παράλληλα ο Όμιλος Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιάς «Ηράκλειο» θα παραδίδει μαθήματα τένις.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα της Λεωφόρου Δημοκρατίας από την οδό Γεωργίου Ανεμογιάννη (πρώην Ανώνυμη) έως την οδό Ανθεμίου (μπροστά από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου) θα παραμείνει κλειστό για τα αυτοκίνητα προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια και τα χάπενινγκς της εκδήλωσης από τις 6 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην σταθμεύσουν στο τμήμα αυτό της λεωφόρου δημοκρατίας τα αυτοκίνητα τους.

Η Τροχαία θα μετακινήσει με γερανό όλα τα αυτοκίνητα που θα βρίσκονται σε αυτό το τμήμα από την 6η πρωινή της Κυριακής και μετά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook