Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα παρακολούθησης στην Κίνα.

Όπως δείχνει το βίντεο, ένας άνδρας φαίνεται να βγάζει το καπάκι από ένα φρεάτιο και να το καλύπτει με ένα χαρτόνι.

Στην συνέχεια περνάει από το σημείο κρατώντας την κοπέλα του και μέσα στην βροχή κρατώντας μπροστά της μια ομπρέλα την οδηγεί τρέχοντας κατευθείαν στην τρύπα.

Η κοπέλα πέφτει και ενώ αρχικά καταφέρνει να κρατηθεί από τις άκρες, εκείνος άρχισε να την σπρώχνει προς τα κάτω μέχρι να πέσει τελείως στην τρύπα βάθους 3 μέτρων και στην συνέχεια έκλεισε το φρεάτιο με το σιδερένιο καπάκι.

Η κοπέλα έμεινε στο φρεάτιο, καλυμμένη από νερό για περισσότερες από 60 ώρες όταν και οι κραυγές για βοήθεια έγιναν αντιληπτές από περαστικούς.

\"\"

Όταν την διέσωσαν φορούσε μόνο τα εσώρουχά της καθώς είχε προσπαθήσει να φτιάξει με τα ρούχα της σχοινί για να σκαρφαλώσει αλλά όταν το έφτιαξε δεν είχε αρκετή δύναμη για να τραβηχτεί πάνω, ενώ ήταν πρησμένη και χλωμή επειδή έμεινε πολλή ώρα στο νερό και εξαντλημένη από τις προσπάθειες να μην πνιγεί.

\"\"

Η νεαρή αποκάλυψε στις αρχές ότι παγιδεύτηκε από το αγόρι της ο οποίος της χρωστούσε 100 χιλιάδες γιεν, περίπου 16.500 δολάρια.

\"\"

 

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρχικά είπε στις αρχές ότι προσπάθησε να σκοτώσει την κοπέλα επειδή είχε παράνομο δεσμό μαζί της, αλλά αργότερα ομολόγησε ότι το έκανε εξαιτίας του χρέους.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο άνδρας ήταν εξαρτημένος στα τυχερά παιχνίδια.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook