Σε ειδική εκδήλωση απόψε, με επίσημο δείπνο συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της έναρξης της μεγάλης Έκθεσης για τον Τουρισμό Greekland Panorama.

Το gala, στο οποίο τιμώμενος προορισμός ήταν η Περιφέρεια Αττικής, έγινε στο χώρο της Opera Terrassen, την Όπερα της Στοκχολμης.

Στο Gala παρευρέθηκαν πάνω απο 200 άτομα μεταξύ των οποίων στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Σουηδίας και της Σκανδιναβίας, προσωπικότητες της Σουηδίας, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, όπως και εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρεσβείας στην Στοκχόλμη και του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, επιχειρηματίες και μεγάλοι εισαγωγείς.

\"\"
O Αντιπεριφερειαρχης Αττικής κ. Νίκος Ανδρουλακάκης

\"\"
Η Πρέσβειρα της Ελλάδας στην Σουηδία κα. Αγγελικη Χατζή

Επίσης παρούσα και η Κρήτη, με όλους τους Κρητικούς επιχειρηματίες να δίνουν το \”παρών\” σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση δημοσιων σχεσεων.

\"\"
Στο κέντρο ο Διοργανωτής κ. Λεωνιδας Μπαμπανης της εταιρίας North Events, με τον παρουσιαστή της βραδιάς δεξιά.

\"\"

\"\"

Το δείπνο συνοδεύτηκε από μία ειδική παράσταση της διεθνούς φήμης Ελληνίδας mezzo soprano Alexandra Gravas η οποία ταξίδεψε με την φωνή της τους Σκανδιναβούς επισήμους, ερμηνεύοντας έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, Μάνου Χατζηδάκη καθώς και άλλων διεθνών αναγνωρισμένων Ελλήνων συνθετών.

\"\"
H mezzo soprano Alexandra Gravas

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook