Αν και την Κυριακή 15 Μαΐου θα «έπεφτε» η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Α.Ο. Χανιά οι διοικητικές εξελίξεις και η επαναληπτική Γ.Σ. της 23ης Μαΐου ανάγκασαν τον Γιώργο Προμπονά να παρατείνει ακόμα μία εβδομάδα τις προπονήσεις. Ουσιαστικά τόσο ο ίδιος όσο και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν να δουν τι θα… ξημερώσει στην ομάδα.

Μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη για τους «μπλε» ενδέχεται να υπάρχουν ακόμα τρία την επόμενη εβδομάδα. Την Δευτέρα (16/5) θα δοθεί φιλικό πιθανότατα με τον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ στο βοηθητικό της Μ. Ελιάς. Την Τετάρτη (18/5) ήταν προγραμματισμένο φιλικό με την Ασπίδα Ναυστάθμου αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο αλλά τόσο την ίδια μέρα όσο και την Παρασκευή (20/5) υπάρχει η διάθεση να δοθούν φιλικά παιχνίδια.

Στην ομάδα υπήρξε η ενημέρωση ότι στην προπόνηση της Παρασκευής (13/5) στις 16.30 στη Μοναχή Ελιά θα βρεθεί ο Νότης Ψυλλάκης μαζί με τον Παντελή Ευθυμάκη, που είναι στην ομάδα επιχειρηματιών που ανέφερε ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟΧ ότι θα είναι μαζί του στην προσπάθεια για ανάληψη της ομάδας. Σκοπός της παρουσίας αυτής είναι να γνωστοποιήσουν στους παίκτες τις προθέσεις της κίνησης Ψυλλάκη αλλά και να αναφερθούν στο οικονομικό σκέλος, όπου πλέον ελλωχεύει ο κίνδυνος προσφυγών όπως άφησαν να εννοηθούν οι ποδοσφαιριστές στην ανακοίνωσή τους.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook