Οι πλούσιες και έντονες βλεφαρίδες είναι επιθυμία κάθε γυναίκας αφού τα μάτια αποτελούν το πιο εκφραστικό στοιχείο του προσώπου μας. Μπορεί το αποτέλεσμα αυτό να πετυχαίνεται απλά με μια μάσκαρα και τις σωστές κινήσεις αλλά όταν οι βλεφαρίδες είναι σχεδόν ανύπαρκτες τότε έρχονται τα extensions! Μάθετε για αυτή τη μέθοδο πύκνωσης και επιμήκυνσης βλεφαρίδων, τι να περιμένετε και πώς να σιγουρευτείτε ότι θα γίνει σωστά!

Υπάρχει κίνδυνος; Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στις υπάρχουσες βλεφαρίδες αν δεν εφαρμοστούν σωστά. Πριν το κάνετε, πρέπει να επιλέξετε έναν επαγγελματία που εξειδικεύεται στη μέθοδο αυτή και όχι απλά ένα σαλόνι ομορφιάς. Σημαντικά στοιχεία είναι ο τύπος κόλλας που χρησιμοποιείται και το βάρος από τα τουφάκια βλεφαρίδας-όσο πιο ελαφριά τόσο μικρότερη η επιβάρυνση για τις φυσικές βλεφαρίδες.

Πώς να αποφύγετε τη φθορά: ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε αν έχουν κολληθεί σωστά είναι να πάρετε μια οδοντογλυφίδα και να \”χτενίσετε\” με αυτή τις βλεφαρίδες. Αν δείτε ότι κάπου σκαλώνει και βρίσκει αντίσταση, αυτό σημαίνει ότι τα τουφάκια έχουν κολληθεί μεταξύ τους και μαζί με τις φυσικές βλεφαρίδες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πτώση των φυσικών. Κάθε βλεφαρίδα πρέπει να είναι ξεχωριστή σαν να έχει χτενιστεί. Εφόσον καταλάβετε ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλειά, μην περιμένετε, επισκεφτείτε τον επαγγελματία που σας τις εφάρμοσε και αφαιρέστε τις άμεσα. Επίσης, μην επιλέξετε πιο παχιές βλεφαρίδες από τις φυσικές σας γιατί θα είναι πιο βαριές και θα τραβάνε τις φυσικές προς τα κάτω και θα τις εμποδίζουν να αναπτυχθούν.

Tips

  • Μη χρησιμοποιήσετε αδιάβροχη μάσκαρα.
  • Να είσαστε εξαιρετικά προσεκτική με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων γιατί μπορεί πραγματικά να σας τις ξεριζώσει αν γίνει λάθος χρήση ή δεν είναι καλό.
  • Εφαρμόζοντας extensions στην εξωτερική γωνία θα δώσετε ένα μίνι lifting στα μάτια σας, χωρίς όμως το νυστέρι και είναι πολύ πιο οικονομικό από το να κάνετε ένα full set!

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook