Συγκέντρωση συμπαράστασης στους αγρότες που παραμένουν στο "μπλόκο" επι της εθνικής οδού Χανίων - Ρεθύμνου, στα Μεγάλα Χωράφια, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 16/2.

Με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Νομού Χανίων του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών "απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους τους φοιτητές και το χανιώτικο λαό σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο μπλόκο των αγροτών στα Μεγάλα Χωράφια τη Κυριακή 16/2 στις 1μμ στην οποία θα υπάρχει και φοιτητικό συγκρότημα. 

Ο αγώνας των αγροτών είναι εκατό τοις εκατό δίκαιος. Είναι δίκαιος γιατί διεξάγεται με στόχο να μη ξεκληριστούν οι μικρομεσαίοι αγρότες. Σήμερα είναι απαραίτητη η συμμαχία ανάμεσα στους μικρομεσαίους αγρότες που τους αναγκάζουν να εγκαταλείψουν τα χωράφια τους, στους εργαζόμενους που δουλεύουν ανασφάλιστα και κακοπληρωμένα με το συνεχή φόβο της ανεργίας, στους μικρομεσαίους εμπόρους που είναι στα πρόθυρα να βάλουν λουκέτα αλλά και στα παιδιά των λαϊκών οικογενειών τους φοιτητές που είτε πετιούνται έξω από τα πανεπιστήμια επειδή δεν αντέχουν το κόστος σπουδών είτε σπουδάζουν για να αποτελέσουν την επόμενη βάρδια που θα εργάζεται για ένα κομμάτι ψωμί. Όλοι εμείς έχουμε προβλήματα με κοινή ρίζα και κοινά συμφέροντα. 

Είναι μονόδρομος να ενωθούμε για να βάλουμε φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική και να διεκδικήσουμε τη κοινωνία στην οποία ο τεράστιος πλούτος που παράγεται από το λαό θα είναι δική του περιουσία και θα αξιοποιείται για τις δικές του ανάγκες".