Συνάντηση με τον Μανώλη Τζινευράκη είχε την Τετάρτη (11/5) το βράδυ ο επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο. Χανιά, Νότης Ψυλλάκης. Αμφότεροι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα κοινά της ομάδας. Βέβαια αυτό του κ. Ψυλλάκη έχει προκύψει από την άτυπη γενική συνέλευση του ΑΟΧ και συνεχίστηκε με επίσημο τρόπο και στα ΜΜΕ αλλά και στην Γ.Σ. της Δευτέρας (9/5), ενώ το ενδιαφέρον του κ. Τζινευράκη προέκυψε τις τελευταίες μέρες.

 

Όπως είχε προαναγγείλει σε δηλώσεις του μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης ο κ. Ψυλλάκης είχε τελικά συνάντηση με τον Χανιώτη επιχειρηματία και πρόεδρο του Αγίου Δημητρίου. Σε αυτήν παρευρέθηκε και ο Παντελής Ευθυμάκης από την πλευρά της ομάδας Ψυλλάκη αλλά και τα δυο συγγενικά πρόσωπα του κ. Τζινευράκη από τα Χανιά.
Η συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν εφ’ όλης της ύλης και έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Ο Νότης Ψυλλάκης μιλώντας στο flashnews.gr  τόνισε: «Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και συζητήσαμε εφ’ όλης της ύλης για θέματα της ομάδας. Υπάρχει σύμπλευση απόψεων με τον κ. Τζινευράκη και κοινή αγωνία για το καλό της ομάδας. Μπορεί να υπάρξει συνεργασία αλλά αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα του χρέους».
Έτσι και με βάση τα λεγόμενα του ίδιου του κ. Ψυλλάκη δεν αποκλείεται η συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα του επίτιμου προέδρου του ΑΟΧ και του 41χρόνου επιχειρηματία, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις και την επαναληπτική γενική συνέλευση την Δευτέρα 23 Μαΐου.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook