"Όχι άλλα φάρμακα στα σκουπίδια...το φάρμακό μου, φάρμακό σου!"

Αυτή είναι η βασική ιδέα με την οποία συμμετέχει ο Κρητικός στρατιωτικός ιατρός - Παθολόγος Δημήτρης Δουλγεράκης ο οποίος κατάγεται από την περιοχή Μιξόρρουμα Ρεθύμνου.

Η πρόταση του κ. Δουλγεράκηείναι να δημιουργηθεί ένα Ηλεκτρονικό Δίκτυο των Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείων, με σκοπό την επιτυχή συγκέντρωση αλλά και επαναδιάθεση αχρησιμοποίητων φαρμάκων.

Την ιδέα αυτή κατέθεσε στον διαγωνισμό Launching People Greece και προκρίθηκε στον τελικό (20 καλύτερες από περίπου 280 ιδέες σε 4 κατηγορίες).

Η φηφοφορία έχει ξεκινήσει την 11/2 και θα ολοκληρωθεί την 24/2 και μόνο 1 ιδέα από κάθε κατηγορία θα υλοποιηθεί για 3 μήνες με χρηματοδότηση μεγάλης εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών.

Όποιος θέλει μπορεί να δει την ιδέα στο https://apps.facebook.com/launchingpeople-gr/project/975 και να την ψηφίσει, συμμετέχοντας σε κλήρωση με δώρα.

Μάλιστα, σε όποιον αρέσει πολύ, μπορεί να την ψηφίζει καθημερινά έως τις 24/2 για να την ανεβάσει πιο ψηλά!

Ο κ. Δουλγεράκης μέσα από την επικοινωνία του με το Flashnews.gr ζητά τη στήριξη όλων με μια απλή ψήφο προκειμένου να προκριθεί η ιδέα και να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό δίκτυο κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων.