Το \”10\” το καλό του Μινωταύρου, ο Δημήτρης Καλαϊτζάκης, άνοιξε το δρόμο στην ιστορική ομάδα για την 10η νίκη σε ισάριθμα ματς του ομίλου τίτλου απέναντι στην Ιωνία 2000.
Το γρήγορο γκολ στο 4\’ έδωσε άλλο… αέρα στους \”πράσινους\” που έφτασαν στη σπουδαία επικράτηση με 3-1, κόντρα στους περσινούς νταμπλούχους Χανίων. Δύο γκολ πέτυχε ο Περδικάκης (37\’ και 76\’), για να μειώσει ενδιάμεσα (60\’) ο Μπαδιεριτάκης.
Το \”διπλό\” στο Εθνικό Στάδιο Χανίων σε συνδυασμό με το 0-0 του Άρη Σούδας με τα Κεραμειά άνοιξε… διάπλατα τον δρόμο για τον τίτλο στο σύλλογο των Μουρνιών, που αποσπάστηκε με 7 βαθμούς διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φάσεις-γκολ
3\’ Σουτ του Περαθωράκη άουτ.
4\’ ΓΚΟΛ: Από γύρισμα του Περαθωράκη ο Καλαϊτζάκης με πλασέ ανοίγει το σκορ (0-1).
6\’ Κόρνερ του Κισσανάκη κεφαλιά του Μπαδιεριτάκη άουτ. 
7\’ Σέντρα του Νταγκουνάκη κεφαλιά Καλαϊτζάκη άουτ.
11\’ Ωραία ατομική ενέργεια του Κισσανάκη και σέντρα για τον Μπαρτζίδη, που με σουτ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
13\’ Εξαιρετική μπαλιά του Κισσανάκη στην πλάτη της άμυνας για τον Μπαδιεριτάκη, που προσπάθησε να αποφύγει τον Αρχοντάκη, με τον Σύρμο να \”καθαρίζει\” τη φάση. 
16\’ Σέντρα του Περαθωράκη πρώτη κεφαλιά από τον Γκούντελο, δεύτερη από τον Περδικάκη η μπάλα άουτ.
19\’ Σουτ του Γιανολάρη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Αρχοντάκης.
24\’ Σουτ του Περδικάκη στην \”αγκαλιά\” του Μαργαρώνη.
25\’ Από σέντρα του Νταγκουνάκη ο Γκούντελος εξ επαφής έπιασε την κεφαλιά και ο Μαργαρώνης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση.
30\’ Ατομική ενέργεια του Κισσανάκη και σέντρα για τον Μπαδιερικάκη, την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε ο Αρχοντάκης.
32\’ Σέντρα του Καγλατζή ο Νταγκουνάκης απέφυγε τον Μαργαρώνη και βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή Ανεζάκη να του δείχνει κίτρινη για \”θέατρο\”.
33\’ Από το κόρνερ του Καλαϊτζάκη η μπάλα φτάνει στον Πατεράκη, το σουτ του οποίου αποκρούει ο Μαργαρώνης.
34\’ Σουτ του Καλαϊτζάκη διώχνει σε κόρνερ ο Μαργαρώνης.
37\’ ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Δοντσίδη στον Περδικάκη, που με διαγώνιο πλασέ κάνει το 0-2.
48\’ Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για πέναλτι σε πέσιμο του Καλαϊτζάκη υπό την πίεση του Μπαρτζίδη.
50\’ Ο Νταγκουνάκης βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μπαντουράκη με έντονες τις διαμαρτυρίες για πέναλτι και στη συνέχεια της φάσης από την πάσα του Γκούντελο ο Περδικάκης πλασάρει για να αποκρούσει ο Μαργαρώνης.
55\’ Σέντρα-σουτ του Γκούντελου στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού η μπάλα.
60\’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Κελέση στον Μπαδιεριτάκη, που κάνει ωραία κίνηση και με πλασέ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα (1-2).
71\’ Σέντρα του Περαθωράκη κεφαλιά του Νταγκουνάκη άουτ.
72\’ Σουτ του Κελέση άουτ.
75\’ Ο Μπαδιεριτάκης \”κόβεται\” από τον Σύρμο σε τετ-α-τετ, \”φωνάζοντας\” για πέναλτι.
76\’ ΓΚΟΛ: Ο Περδικάκης με \”σκαφτό\” σουτ κάνει το 1-3.
78\’ Σουτ του Καλαϊτζάκη άουτ.
81\’ Από φάουλ του Καλαϊτζάκη ο Περδικάκης πλάσαρε για να μπλοκάρει ο Μαργαρώνης.
83\’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο Κελέση αποβάλλεται με 2η κίτρινη. 

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ιωνία 2000 (Γιώργος Ανδρεαδάκης): Μαργαρώνης, Β. Γιαννολάρη, Μπαντουράκης, Βολάνης, Ζιντιρίδης (46\’ Κελέση), Πάτα, Χρ. Γιανολάρης, Χριστουλάκης (72\’ Παπαδημητρίου), Μπαρτζίδης, Κισσανάκης (41\’ λ.τρ. Μαλαξιανάκης), Μπαδιεριτάκης. 

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Αρχοντάκης, Καράκης (72\’ Μπασιαδάκης), Πατεράκης, Σύρμος, Καγλατζής, Δοντσίδης, Περαθωράκης, Καλαϊτζάκης (89\’ Καλέλλης), Νταγκουνάκης (86\’ Χατζόπουλος), Γκούντελος, Περδικάκης.

\”Κόλλησαν\” στο \”0\” στη Σούδα

Στο τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα -τέταρτο μαζί με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο-  υποχρεώθηκε ο Άρης Σούδας από τα Κεραμειά (0-0) με αποτέλεσμα να βλέπει να εξανεμίζονται οι όποιες ελπίδες είχε για τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο β\’ ημίχρονο, ενώ ο ΑΟΚ υποχρεώθηκε να ολοκληρώσει το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της απερίσκεπτης αποβολής του Κελαϊδή. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων την ώρα της αλλαγής του έβγαλε τη φανέλα του πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα σωστά ο ρέφερι Χρ. Γιαννουλάκης να του δείξει την 2η κίτρινη, σε φάση που θύμισε την αποβολή του Ινκούμ σε αγώνα της Ντνίπρο στην Ουκρανία!

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Εντυπωσιακή νίκη με 6-1 κοντρα στα αποδεκατισμένα Ροδωπού σημείωσε η Δόξα Παχιανών με 3 γκολ του Γκιούλα, 2 του Κέγκα και ένα του Κουνέτα, ενώ σπουδαίο \”διπλό\” πήρε στο Ναύσταθμο ο Ακρίτας με 3-1 επί της Ασπίδας, η οποία εξέφρασε πάρα πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Μπερτάκη. Όπως και στον α\’ γύρο έτσι και στο ματς του Κολυμπαρίου Σπάθα και ΔΑΑΟΧ έμειναν στο \”λευκό\” 0-0.

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες)

1.Μινώταυρος 30 (28-4)
2.Άρης Σούδας 23(16-3)
3.Κεραμειά 17 (12-10)
4.Ιωνία 2000 15 (13-13)
-.Δόξα Παχιανών 15 (20-13)
6.Σπάθα 11 (8-8)
7.Ακρίτας 9 (9-15)
8.Ροδωπού 8 (9-20)

9.Δ.Α.Α.Ο.Χ. 6 (5-22)
10.Ασπίδα 5 (8-20)

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook