Με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης, παρουσία και των αντιδημάρχων κ. Χαράλαμπου Κουτσογιάννη και Πέτρου Περάκη, στα πλαίσια των συναντήσεων ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων που η δημοτική αρχή έχει καθιερώσει.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ενημέρωσης για την εγγραφή των μαθητών στο μουσικό, αθλητικό και πειραματικό Γυμνάσιο, για την αλλαγή των ορίων στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, για την εγγραφή των μαθητών της ΣΤ\’ στο Γυμνάσιο, θέματα αξιοποίησης του Γυμνασίου Τυλίσου, ενώ έγινε και γενική ενημέρωση για το 1ο δημοτικό σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, έδειξαν ιδιαίτερα θετική διάθεση και ανταπόκριση στην προοπτική φοίτησης των παιδιών τους στο γυμνάσιο Τυλίσου, το οποίο στεγάζεται σε ένα νεόδμητο και σύγχρονο κτήριο, με άριστες υποδομές. Θυμίζουμε ότι ανάλογη, θετική άποψη είχε επικρατήσει και από προηγούμενη συνάντηση του κ. Μαμουλάκη με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου και 3ου δημοτικών σχολείων Γαζίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook