Με το ντέρμπι Εργοτέλη –ΟΦΗ τη Δευτέρα (17/2) στο Παγκρήτιο στάδιο στις 19:30, ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Aναμένεται να γίνει ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι αφού και οι δυο ομάδες διανύουν μια πολύ καλή περίοδο αγωνιστικά με καλές εμφανίσεις και πολύ καλά αποτελέσματα, ενώ αμφότεροι θα έχουν τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, μιας και δόθηκαν εισιτήρια και στους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Από πλευράς \”κιτρινόμαυρων\” ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Διαμαντάκο που είναι τραυματίας αλλά και τους Σαρρή και Καρντόσο που είναι τραυματίες και τιμωρημένοι, ενώ στην προπόνηση του Σαββάτου προπονήθηκε κανονικά ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Με την αυριανή(16/2) προπόνηση στις 12 το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Εργοτέλη και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στον ΟΦΗ,  η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο έχει πολύ λίγες μέρες προετοιμασίας καθώς τα παιχνίδια για Κύπελλο και πρωτάθλημα ήταν πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα, αφού ο ΟΦΗ έχει δώσει 10 παιχνίδια σε 38 ημέρες.

Αυτό ήταν κάτι που επεσήμανε και ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας αφού όπως είπε, θα ήθελε λίγες περισσότερες ημέρες ξεκούρασης για τους παίκτες του ώστε να μπορέσει να δώσει έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Έτσι οι \”ασπρόμαυροι\” ξεκίνησαν σήμερα Σάββατο 15/2 την προετοιμασία τους ενόψει Εργοτέλη με τον τεχνικό της ομάδας να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες, αφού θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες εκτός τον τραυματία Φραγκουλάκη και τον ανέτοιμο Νούνιες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Παππάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook