Μετά από απουσία λίγων μηνών από τα τηλεοπτικά πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

H γνωστή παρουσιάστρια θα είναι η οικοδέσποινα μια νέας εκπομπής στην πρωινή ζώνη του σταθμού που θα προβάλλεται από τις 8 έως τις 10 το πρωί.

Στην εκπομπή έχει ήδη συμφωνήσει να βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, ενώ η διοίκηση του Alpha αυτές τις ημέρες συζητά με αρκετά πρόσωπα ώστε να συμπληρωθεί η ομάδα που θα πλαισιώσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η πρόταση στην παρουσιάστρια έγινε πριν περίπου δύο εβδομάδες, ενώ μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να μπουν και οι τελικές υπογραφές με τη διοίκηση του καναλιού.

«Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου στα μέσα Μαρτίου. Αν και οι στήλες της νέας εκπομπής δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα σε τελικό στάδιο, έχει αποφασιστεί πως η δομή θα είναι αυτή μιας κλασικής πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη ζώνη 10-1» λέει πηγή του Yupiii.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθυντής της τηλεόρασης του Alpha, Τζώνη Καλημέρης, κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στα μέσα της εβδομάδας που τελειώνει, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Alpha έχει πρόθεση να ενεργοποιήσει ξανά την πρωινή ζώνη, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά του.

real.gr