Οι ύποπτες κινήσεις ενός 32χρονου τράβηξαν την προσοχή του προσωπικού ασφαλείας του πανεπιστημίου του Manchester οι οποίοι άρχισαν να βιντεοσκοπούν τις κινήσεις του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 32χρονος Jason Dunne αφού καλύπτει το πρόσωπο του με μια μάσκα, ανεβαίνει σε ένα ποδήλατο και κινείται στον δρόμο προσπαθώντας να εντοπίσει κάποιο εν δυνάμει θύμα.

Στην συνέχεια αφού παρκάρει επιμελώς το ποδήλατό του, πλησιάζει έναν φοιτητή και με την απειλή όπλου του ζητάει το κινητό του τηλέφωνο.

Το 18χρονο θύμα αντέδρασε προσπαθώντας να αποσπάσει το όπλο από τον ληστή. Ακολούθησε πάλη και σε κάποια στιγμή ο νεαρός φοιτητής έκανε το \”παιδικό κόλπο\” δείχνοντας στον ληστή με το χέρι του προς μια άλλη κατεύθυνση και λέγοντας του \”Όπα, τι είναι αυτό εκεί;\”

Τότε ο \”χαζός\” ληστής κατεβάζει το όπλο του και κοιτάει με απορία προς την κατεύθυνση που του έδειξε ο νεαρός δείχνοντας στον δεύτερο την ευκαιρία να τον χτυπήσει στο κεφάλι και να φύγει τρέχοντας και με το κινητό του στην τσέπη του.

Το αξιοπερίεργο περιστατικό παρακολουθούσαν από τις κάμερες ασφαλείας οι φύλακες του πανεπιστημίου οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο και συνέλαβε τον 35χρονο ενώ όπως αποδείχθηκε το όπλο ήταν ψεύτικο.

\"\"

Το περιστατικό συνέβη στις 29 του περασμένου Νοέμβρη στις 4 τα ξημερώματα όμως το βίντεο δημοσιεύτηκε την Παρασκευή όταν και ολοκληρώθηκε η δίκη του δράστη.

Ο Dunne καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση καθώς παραδέχτηκε την ενοχή του.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook