Πέντε χρόνια τώρα κάνουν μάθημα σε \”λυόμενα κουτιά\”, όπως τα χαρακτηρίζουν, κάτω από συνθήκες που δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

\”Πέντε χρόνια τώρα το σχολείο πλημμυρίζει με την πρώτη βροχή με αποτέλεσμα να προκαλούνται ζημίες σε υπολογιστές και άλλο εξοπλισμό.

Πέντε χρόνια τώρα \”έχουμε πάνω από το κεφάλι μας ένα ετοιμόρροπο κτίριο (κίνδυνο-θάνατο) , ενώ εμείς κάνουμε μάθημα στην άκρη των ενετικών τειχών

Και κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι αυτά τα πέντε χρόνια είναι από άλλο αιώνα …! Τα παραπάνω προβλήματα όπως και πολλά άλλα τα ζούμε κάθε μέρα στο \’\’ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ\’\’ τον 21ο αιώνα !!!.

\"\"Αυτά καταγγέλουν μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, καλώντας για συμμετοχή στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία που θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 18/2 στο Δήμο Ηρακλείου με στόχο όπως αναφέρουν, να βάλουν ένα τέλος στον εμπαιγμό και να λυθεί άμεσα το κτιριακό πρόβλημα.

Οι υποσχέσεις που ακούνε εδώ και πέντε χρόνια πολλές, όμως τώρα πια δεν ζητούν τίποτα λιγότερο από \”χειροπιαστά έργα\”.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση – κάλεσμα συμπαράστασης:

\”Πόσες φορές ακούσαμε από τους αρμόδιους ότι το κτίριο θα είναι έτοιμο; Πόσες υποσχέσεις ; Πόσα λόγια μας έχουν πει ; Ή μήπως πιστεύουν ότι με αυτό το ρυθμό εργασιών το κτίριο θα ολοκληρωθεί ; ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ… ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ! ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ : Με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις τα προβλήματα δεν λύνονται ! ΑΛΛΑ και εμείς δεν κερδίσαμε τίποτα όταν κάτσαμε με σταβρωμένα τα χέρια και ουτε θα κερδίσουμε τίποτα αν δεν το κατακτήσουμε μόνοι μας … αν δεν αγωνιστούμε !
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ! ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ λυθεί ΤΩΡΑ το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου μας !

ΟΛΟΙ στη ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ τη ΤΡΙΤΗ 18/2 στις 11.00 στο Δήμο Ηρακλείου (ΛΟΤΖΙΑ) ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ 15μελές 1ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου \’\’ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook