Επιφυλάξεις για τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο εκφράζει η Ντόρα Μπακογιάννη, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι δεν την αποκλείει αν της προταθεί από τον πρωθυπουργό.

«Δεν είναι στους στόχους μου. Ούτως ή άλλως είναι μάλλον πρόωρη η συζήτηση» δηλώνει, αλλά στο ερώτημα εάν της το ζητήσει ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Ήμουν και είμαι συνεπής στις θέσεις μου και δεν έχω αρνηθεί να δώσω μάχες όταν χρειάζεται».

Δεν κρύβει ότι ενδιαφέρεται για μια θέση στις Βρυξέλλες λέγοντας «στη φάση αυτή η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης είναι πολύ σημαντική. Οι θέσεις στην ευρωπαϊκή ιεραρχία θα αποφασιστούν μετά τις εκλογές».

Επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός έχει καταφέρει να ανακτήσει την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, επαναλαμβάνει την έντονη διαφωνία της με την υπερφορολόγηση των πολιτών και χαρακτηρίζει πρόχειρες τις ρυθμίσεις για τους αγρότες.

Για τη μάχη στο Δήμο Αθηναίων μεταξύ Άρη Σπηλιωτόπουλου και Νικήτα Κακλαμάνη τηρεί ίσες αποστάσεις. «Μην περιμένετε από εμένα να ρίξω νερό στον μύλο αυτής της αδικαιολόγητης σύγκρουσης» αναφέρει.

in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ