Στους ρυθμούς του Καρναβαλιού κινείται από σήμερα έως και τη Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014 το Ηράκλειο με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και χάπενιγκς που δοργανώνει ο Δήμος και αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα μικρούς και μεγάλους.

Πάρτυ, κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού για μικρούς και για μεγάλους αλλά και η μεγάλη παρέλαση με παραδοσιακές και σύγχρονες ομάδες καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι μερικά από όσα έχει σχεδιάσει ο Δήμος Ηρακλείου προκειμένου να δημιουργήσει το εορταστικό κλίμα που απαιτούν οι μέρες της Αποκριάς.

Σήμερα Κυριακή με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών πραγματοποιείται το 5ο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού 9-12 ετών που διοργάνωση οι ΑΣΤΕΓΟΙ ΛΥΤΑΙ.

Όπως δήλωσε τόσο ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ.Γιάννης Κουράκης όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γιαλιτάκης που βρέθηκαν κοντά στα παιδιά η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού το κέντρο του Ηρακλείου πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στο κυνήγι του Θησαυρού για τις μικρές ηλικίες το οποίο ξεκίνησε από τη Λότζια και κατέληξε στο πάρκο Γεωργιάδη όπου ο Δήμος είχε ετοιμάσει και άλλα διάφορα χάπενινγκς.

\"\"

Η παρέλαση των Καρναβαλιστών θα γίνει το Σάββατο 1 Μαρτίου και ώρα 15:00 (Χανιώπορτα – Καλοκαιρινού – Δικαιοσύνης – Πλατεία Ελευθερίας).

\"\"

Το 12ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (άνω των 18) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 10:30 (Έναρξη από Δημαρχείο). (Διοργάνωση ΑΣΤΕΓΟΙ ΛΥΤΑΙ).

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook