Αρχίζει το ματς και στο τοπικό πλέον πολιτικό ρινγκ , με φόντο το σκάνδαλο Siemens και δηλώσεις ένθεν και ένθεν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Για «σύστημα που προστατεύει επαγγελματικά τους μιζαδόρους και τους κλέφτες που είναι μέσα στα μεγάλα κόμματα» μίλησε με έντονο ύφος ο βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, το όνομα του οποίου φέρεται να συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα της επιτροπής για το σκάνδαλο.

 Για απρεπή συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε πολιτικό διάλογο και σε βουλευτή Χανίων, έκανε λόγο ο Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών ,Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ Μανούσος Βολουδάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις και αντιδράσεις Μαρκογιαννάκη.

Με σαφή αναφορά στην υπόθεση του πορίσματος, ο βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά για το θέμα της ίδρυσης εφετείου στο Ηράκλειο είπε:

«Το σύστημα έχει αναλάβει επαγγελματικά την προστασία των κλεφτών, των απατεώνων και των μιζαδόρων» ενώ σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε χαρακτηριστικά: «Η ελληνική πολιτεία και τα δυο μεγάλα κόμματα δεν θέλουν την αποκάλυψη της αλήθειας, προστατεύουν τους κλέφτες, διότι οι κλέφτες είναι ανάμεσά τους και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ και τους ξέρουν ποιοι είναι».

Για απρεπή συμπεριφορά έκανε λόγο ο κ. Βολουδάκης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

 «Ο κ. Μαρκογιαννάκης εκφράζεται τελευταία με ένα τρόπο που νομίζω ότι δεν ταιριάζει σε πολιτικό διάλογο, δεν ταιριάζει σε βουλευτή Χανίων. Ο κ. Βολουδάκης μετά από ερώτηση του Flashnews.gr σχετικά με τις δηλώσεις του επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην επιτροπή Κ. Τζαβάρα, για απόκρυψη στοιχείων και κάλυψη της υπόθεσης από τον κ. Μαρκογιαννάκη, δήλωσε: «Ο κ. Μαρκογιαννάκης μόνος του είπε ότι θα μιλήσει αργότερα και κάποιοι το εξέλαβαν αυτό και ως απειλή, δηλαδή ότι αν με κατηγορήσετε, αν με παραπέμψετε, θα πω πράγματα για εσάς. Κάποιοι έτσι το αντιλαμβάνονται, δεν ξέρω αν είναι έτσι, να ρωτήσετε τον ίδιο. Ερωτώμενος γι’ αυτό το θέμα και την παραπομπή του, είπε μάλιστα με τρόπο κατά την άποψή μου απρεπή, ότι θα μιλήσει γι’ αυτά αργότερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook