Την ευθύνη για την κακή εικόνα του Α.Ο. Χανιά και την εντός έδρας ήττα από τον Φωστήρα ανέλαβε στις δηλώσεις του ο Μουράτ Σεροπιάν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του ΑΟΧ:

«Πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δικιά μου. Νομίζω όπως φτάσαμε μέχρι εδώ πρέπει να σκύψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε έξι τελικούς μπροστά μας. Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι τα λάθη μας και το πώς θα γίνουμε καλύτεροι και να παρουσιαστούμε πιο καλά στο επόμενο παιχνίδι, που είναι εδώ με την Επισκοπή. Επαναλαμβάνω και πάλι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δικιά μου και κανενός άλλου. Εύχομαι στο Φωστήρα να πετύχει τους στόχους του και καλή συνέχεια».

Για το τι έφταιξε για την ήττα:

«Εγώ ξέρω πολύ καλά ποια είναι τα προβλήματα της ομάδος, ποια είναι η φιλοσοφία μας και τι απαιτείται. Ίσως ξεγελάστηκα, αλλά δεν θα ξαναγίνει. Γι’ αυτό και είναι αποκλειστικά δικιά μου η ευθύνη».

Για το ότι ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα:

«Δεν είναι ευχάριστο όταν κάνεις μια ήττα μέσα στο γήπεδό σου. Αλλά αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε το επόμενο παιχνίδι με περισσότερο πάθος, μεγαλύτερη ψυχραιμία και νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα επανέλθουμε εκεί που ήμασταν».

Flashnews.gr