\”Σήμερα\” γοήτευσαν τους Σκανδιναβούς που βρέθηκαν στη μεγάλη τουριστική έκθεση στη Στοκχόλμη.

\”Αύριο\” θα ταξιδέψουν στη Μόσχα και έπειτα στο Βερολίνο, στις τουριστικές εκθέσεις που θα γίνουν το Μάρτιο, μεταφέροντας στο εξωτερικό τις ομορφιές του τόπου μας που μας κάνουν ένα μοναδικό προορισμό που όταν γνωρίσεις δεν ξεχνάς και θέλεις ξανά και ξανά να επισκεφτείς.

Οι επιχειρήσεις και φορείς του Ηρακλείου που συμμετείχαν στην μεγάλη τουριστική έκθεση της Σουηδίας που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη (δείτε εδώ), δεν έχασαν την ευκαιρία, και σε αυτό το μεγάλο τουριστικό γεγονός, με τη δυναμική τους παρουσία, να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη νέα τουριστική σεζόν.

\"\"

\"\"

Η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και οι Σκανδιναβοί που πέρασαν από τα περίπτερα της ηρακλειώτικης αποστολής ήταν πολύ φιλικοί επιβεβαιώνοντας το όλο και αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα της σκανδιναβικής αγοράς προς τη Κρήτη.

Οι φορείς και οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση, ο Δήμος Χερσονήσου, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Candia Maris Resort & Spa, το Creta Maris Beach Resort, το Nana Beach All Inclusive Resort, The Peninsula, όλοι μαζί αποτέλεσαν μια ομάδα με στόχο να μετατρέψουν την Κρήτη από απλό τουριστικό προορισμό για τους Σκανδιναβούς , σε αγαπημένη \”συνήθεια\”.

\"\"

\"\"

Αυτό το στόχο για τους \”επαναλαμβανόμενους τουρίστες\” επεσήμανε στο Flashnews.gr ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο οποίος, έκανε λόγο για έναν λαό που είναι φιλικός προς τη χώρα μας και πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε με υπευθυνότητα, ώστε αυτή η σχέση να έχει μέλλον και συνέχεια.

Στο ίδιο πνεύμα και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έκθεση τονίζοντας ότι η προσπάθεια για την τουριστική προβολή δεν σταματά εδώ αλλά θα συνεχιστεί και σε επόμενες εκθέσεις.

Δείτε και πλάνα από όλα τα περίπτερα των Εκθετών από την Κρήτη


Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook