Ανοικτή συνέλευση για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου με στόχο την διεκδίκηση του δήμου Ηρακλείου πραγματοποιεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Εργατικό Κέντρο η Λαϊκή Στάση Πληρωμών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου μας,σε ανοικτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου την Τετάρτη 19/2/2014 στις 18:00, για την δημιουργία ενός δυναμικού κινήματος, μέσω της συγκρότησης ενός λαϊκού ψηφοδελτίου χωρίς κομματικές υπαγωγές, με στόχο την διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου.

Κυρίαρχο ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση και η συμμετοχή όλων των δημοτών, αντιδρώντας αποφασιστικά στο υπάρχον σύστημα, προς όφελος όλων μας.

Στην συνέλευση αυτή, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα ορίσουμε το πλαίσιο δράσης μας, με βασικό μας μέλημα τις πραγματικές ανάγκες μας , ανατρέποντας ταυτόχρονα την εξάπλωση της κατοχικής πολιτικής.

Στόχος του κινήματος αυτού θα είναι, μέσα από τις αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων,η τοπική αυτοδιοίκηση να υπηρετεί την ιερή σκοπιμότητα της διατήρησης στη ζωή και στην αξιοπρέπεια τον λαό μας.

Επιτακτική ανάγκη είναι η ενεργή συμμετοχή μας,αναμένοντας προτάσεις και θέσεις, στηρίζοντας ένα λαϊκό ψηφοδέλτιο που θα λειτουργεί από όλους τους πολίτες για όλους τους πολίτες.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook