Την παρθενική του εμφάνιση σε τουριστική έκθεση σε Σκανδιναβική χώρα έκανε το Λασίθι που αποδείχτηκε… άξιο μέλος της κρητικής αποστολής στην έκθεση της Σουηδίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο εκθεσιακό κέντρο Annexet της Στοκχόλμης (δείτε εδώ).

Σε συνεργασία με το Δήμο Αγ. Νικολάου, τουριστικών φορέων, παραγωγών και επαγγελματιών, το Λασίθι εγκαινίασε την παρουσία του σε μια τουριστική αγορά και όπως έδειξε έχει πολλά να πει…

Αυτό φάνηκε από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες στα περίπτερα των Λασιθιωτών, τις συχνές ερωτήσεις προς τους παραγωγούς για τα προϊόντα τους και το ενδιαφέρον για να γνωρίσουν καλύτερα το ανατολικότερο τμήμα της Κρήτης.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Την υπόσχεση ότι αυτή η πρώτη καλή επαφή θα συνεχιστεί και θα μετουσιωθεί σε καλή συνεργασία, έδωσε από την πλευρά του ο Μανώλης Σφακιανάκης, Μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Οι φορείς και οι επιχείρησεις που συμμετείχαν σε αυτην την \”παρθενική εμφάνιση\” ήταν ο Δήμος Αγ. Νικολάου, το Επιμελητήριο Λασιθίου, το Blue Gr Hotels and Resorts, το Ηelios Hotels & Resorts, το Elounda Beach Hotel & Villas και το Elounda Bay Palace και το Ξενοδοχείο Miramare..

\"\"

\"\"

Δείτε και πλάνα από όλα τα περίπτερα των Εκθετών από την Κρήτη


Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook