Η Coral Α.Ε., δικαιούχος των σημάτων Shell στην Ελλάδα, με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, εγκαινιάζει δύο νέα καταστήματα ΑΒ Shop & Go μέσα στα πρατήρια καυσίμων Shell στο 7ο χλμ. της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Το νέο ΑΒ Shop & Go στο Κορωπί, που τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2014 και έχει συνολική επιφάνεια 85τ.μ., αποτελεί το δεύτερο κατάστημα σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα σε πρατήριο καυσίμων Shell, μετά το αντίστοιχο κατάστημα στα Βριλήσσια που εγκαινίασε τη στρατηγική συνεργασία Coral A.E. και ΑΒ Βασιλόπουλος τον Ιούλιο του 2013. 

Το τρίτο κατάστημα ΑΒ Shop & GO μέσα σε πρατήριο Shell, επιφάνειας 170τ.μ., ξεκίνησε να λειτουργεί την 1η Φεβρουαρίου 2014 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. 

Τα δύο νέα καταστήματα λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, με περισσότερους από 1000 κωδικούς προϊόντων διαφόρων κατηγοριών, που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή για καθημερινές και γρήγορες αγορές: επιλεγμένα γαλακτοκομικά, βασικά είδη παντοπωλείου, λύσεις γρήγορου φαγητού, παγωμένα αφεψήματα, νερό, αναψυκτικά και μπύρες, προϊόντα κάβας και σνακ, είδη καπνού και έτοιμου καφέ. 

Με τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την ΑΒ Βασιλόπουλος, η Coral Α.Ε. συνεχίζει να προσαρμόζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της στις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, καθιστώντας το πρατήριο καυσίμων Shell το μέρος όπου μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όχι μόνο του αυτοκινήτου αλλά και του σπιτιού μας, με υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.