Αυτές τις δύσκολες μέρες της κρίσης που ο λαός μας δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως, φαίνεται πως υπάρχουν άνθρωποι που συναισθάνονται και ανταποκρίνονται στα καλέσματα αλληλεγγύης . 
Ένα τέτοιο κάλεσμα ήταν και η οργάνωση από την ΕΣΗΕΠΗΝ στα Χανιά των δυο παραστάσεων του θεατρικού έργου «Το θεριό του ταύρου» που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Αντωνάκης και πρωταγωνίστησαν συνάδελφοι από το Ηράκλειο. Και οι Χανιώτες ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω . 
Οι περίπου 2 τόνοι τροφίμων που συγκεντρώθηκαν και δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων και τα συσσίτια της ΙΜ Κυδωνίας και Αποκορώνου και οι 5 κούτες με φάρμακα που δόθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου για να αμβλυνθούν οι τραγικές συνέπειες των συνανθρώπων μας στην Κεφαλλονιά , αποδεικνύουν με το παραπάνω την ανθρωπιά αυτού του λαού. 
Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς . Ολους αυτούς τους ανώνυμους που από το περίσσευμα ή το υστέρημα τους χάρισαν μια ανάσα στον συνάνθρωπο τους. Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ 
-Στην διοίκηση του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων για την δωρεάν παραχώρηση της Θεατρικής αίθουσας
-Στην Ενωση Ξενοδόχων Χανίων που φρόντισε για την φιλοξενία των θεατρικής ομάδας και ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία «ΚΥΔΩΝ» , «ΑΚΑΛΙ» και «Αρκάδι» που φιλοξένησαν την αποστολή
-Τα καταστήματα εστίασης «Ξυλούρης» , «Στης Αννας» και «Αχιλλέας» που προσέφεραν δείπνους και γεύματα.
Καθώς επίσης και το ΙΝΚΑ Χανίων , το Σύνδεσμο Τροφίμων και Ποτών Χανίων ,τον Σύνδεσμο Παντοπωλών Χανίων , το Factory Autlet(Παινεσάκη Ακη) και «Κήπος» Καφέ(Σταθάκης Βασίλης) για τις προσφορές τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook