Φιέστα διοργανώθηκε το Σάββατο 15/2/14 το πρωί στο Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη για την ομάδα ποδοσφαίρου Μινώταυρου Μουρνιών στο κατάστημα της Αποκορώνου 109 στα Χανιά , με αφορμή την κατάκτηση πρωταθλήματος της κατηγορίας pro-junior.

\"\"

Το Κρητικό Εργαστήρι προσέφερε υγιεινά παραδοσιακά εδέσματα και φρέσκο χυμό πορτοκαλιού στους μικρούς πρωταθλητές, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας στο πλευρό της οποίας βρίσκεται ο  κος Ευάγγελος Λαμπάκης ως χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

\"\"

\"\"

Ο κος Λαμπάκης ευχήθηκε καλές νίκες , αν και στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή τόσο οι νίκες όσο και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει τα παιδιά να μάθουν να τις διαχειρίζονται εξίσου καλά. Επίσης τόνισε στα παιδιά ότι μεταξύ τους είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα αλληλεγγύη και ομαδικότητα. Δήλωσε ακόμη ότι ως πατέρας αναγνωρίζει και προβληματίζεται καθότι στην εποχή μας το πιο γνωστό άθλημα κατέληξε να είναι αυτό του καναπέ και του υπολογιστή. “ Γι\’αυτό, συνέχισε, πρέπει να προτρέπουμε τα παιδιά μας να αθλούνται, για να μπορούν να  χτίσουν μυαλό και σώμα  σε συνδυασμό με μια καλή διατροφή που αποκλείει το γρήγορο τυποποιημένο φαγητό.

Όταν τα παιδιά ερωτηθήκαν γιατί βρίσκουν το ποδόσφαιρο ενδιαφέρον , απάντησαν ότι έχει γίνει η αγαπημένη τους ασχολία, γυμνάζονται διασκεδάζοντας με φίλους αλλά και έχουν όνειρο να μοιάσουν  στον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.

Οι δε γονείς των μικρών πρωταθλητών ευχαρίστησαν τον Κύριο Λαμπάκη που δεν ξεχωρίζει τα δικά τους παιδιά από τα δικά του, περιβάλλοντας τα με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. “Τα παιδιά, είπαν, αγαπούν τόσο πολύ το ποδόσφαιρο που τελειώνουν το διάβασμα τους γρήγορα προκειμένου να πάνε για παιχνίδι.”

Το Κρητικό Εργαστήρι υπόσχεται να είναι δίπλα στην Ομάδα του Μινώταυρου και να βοηθήσει αυτά τα νέα παιδιά να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και τις φιλοδοξίες τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook