Ορκίστηκε σήμερα στις 13.30 το μεσημέρι, στην κεντρική υπηρεσία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ενώπιον του Διοικητή της, κ. Αντώνη Γρηγοράκη και παρουσία των Υποδιοικητών κ.κ. Δρ. Άννα Τριχοπούλου και Γιώργου Λυρώνη η νέα Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κα Ευαγγελία Σταυρουλάκη-Παραγιουδάκη.

Στην ορκωμοσία επίσης παρευρέθηκαν ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Β.Γ.Ν.Η. κ. Νίκος Χαριτάκης, ο Διοικητής του Γ.Ν. Χανίων κ. Χαράλαμπος Δουλγεράκης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια τοπυ ΠΑΓΝΗ κ. Λένα Μπορμπουδάκη, ο Δ/ντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Β.Γ.Ν.Η. κ. Ευθύμιος Καρακώστας και ο Δ/ντής του Επιστημονικού Συμβουλίου κ. Λάμπρος Τριανταφύλλου .

Η κα Ευαγγελία Σταυρουλάκη-Παραγιουδάκη γεννήθηκε στο Ρέθυμνο, είναι απόφοιτος του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Κοιν.Εργασίας ΙΑΚΕ

Έχει εργαστεί στον Ιδιωτικό Τομέα σε Κέντρο νεότητας στο Ρέθυμνο για 2 έτη.

Διορίστηκε το 1977 και εργάστηκε ως παιδαγωγός και εν συνέχεια ως Διευθύντρια στα Κέντρα παιδικής Μέριμνας Ξάνθης, Χανίων, Ρεθύμνου έως το 1988(Υπουργείο Υγείας Πρόνοιας)

Από το 1988 έως το 2010 εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου επί 22 έτη, τα 15 εκ των οποίων ήταν Διοικητική Διευθύντρια (πλην των διαστημάτων 1991-1993 και 2005 έως 2010).

Το 2002 είχε επιλεγεί Διοικήτρια αλλά δεν αποδέχθηκε την τοποθέτηση για προσωπικούς της λόγους.

Το 2010 επιλέχθηκε και τοποθετήθηκε Διοικήτρια στο Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Χανίων και Συντονίστρια Έργων Ψυχικής Υγείας Κρήτης.

Από το Μάρτιο του 2012 λόγω συγχώνευσης των Νοσοκομείων των Χανίων τοποθετήθηκε στη θέση της Αναπλ. Διοικήτριας του Γ.Ν.Χανίων.