Ανακοίνωση που ζητά από τον κόσμο να μην κάνει επεισόδια στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΟΦΗ τόσο από την Κρήτη όσο και αυτοί που βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Μέσα στο κείμενο, γίνεται αναφορά και για τον κόσμο του Γιαννιώτικου συγκροτήματος τον οποίο οι οπαδοί του Κρητικού συλλόγου τον απαξιώνουν όπως και την ομάδα της Ηπείρου, την οποία χαρακτηρίζουν «ασανσέρ». 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Καλούμε τον μεγάλο κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρών στο ματς της Κυριακής όπως έχει συνηθίσει να κάνει πάντα όπου και αν αγωνίζεται η ομάδα μας. Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει αποδείξει μέσα από τους αγώνες του και την συμπεριφορά του ότι αντιπροσωπεύει επάξια την μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα της χώρας μας. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου που όλοι μαζί θα δώσουμε μαθήματα οπαδισμού αλλά και ήθους απέναντι σε όλους αυτούς που αμαυρώνουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Για να ξεκαθαρίσουμε και μερικά πράγματα, το συγκεκριμένο ματς δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι ούτε βαθμολογική σημασία έχει, ούτε απέναντι σε κάποιο σοβαρό αντίπαλο είναι. Η ιστορία μιλάει από μόνη της και όσο και να θέλουν κάποιοι να συγκρίνουν την ομάδα τους με την δική μας τα μεγέθη είναι ανόμοια και οι διαφορές μεγάλες. Όταν ο Όμιλος είχε ήδη 41 χρόνια ιστορίας τα παγουράκια μόλις ξεκινούσαν τα πρώτα τους βήματα στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Όμιλος έχει παίξει 3 τελικούς έχει πάρει ένα κύπελλο, ένα βαλκανικό και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Όσο ο ΟΦΗ έκανε τουρ στην Ευρώπη, ο ΠΑΣ γινόταν θρύλος της Β και Γ Εθνικής παίζοντας ντέρμπι με Κάτω Ραχούλα και Κρύα Βρύση και στα καφενεία των χωριών μιλούσαν με θαυμασμό για τον “λαό” του. Όσο για το “λαό” του ΠΑΣ δυο μόνο κουβέντες…

Στην φιέστα ανόδου για την Α΄ Εθνική που γι’ αυτούς είναι και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας τους, εξ ου και ο τίτλος “Ομάδα Ασανσέρ”, κατάφεραν με γενική είσοδο 10 ευρώ, να ‘’κατακλείσουν τους Ζωσιμάδες με 2000 κόσμο.

Ο ΟΦΗ είναι ΔΙΚΟΣ σου και αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή που η ομάδα βρίσκεται μισό βήμα πριν την επίτευξη του στόχου της, καθαρή από παλιές αμαρτίες , κόντρα σε όλους και σε όλα, βοήθησε με το δικό σου μοναδικό τρόπο και προστάτευσε την ομάδα και το σπίτι μας.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ‘ΣΑΛΟΝΙΑ’ ΤΗΣ SUPER LEAGUE!!

ΥΓ Προπώληση εισιτηρίων στα Γραφεία τις ΠΑΕ ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στα γραφεία των συνδέσμων Snakes 4 Heraklion Club, Κρήτες “Θοδωρής Παπαδόπουλος και στο Κιόσκι τις ΠΑΕ ΟΦΗ στα Λιοντάρια."

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
KΡΗΤΕΣ 4 ”ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΘΗΝΩΝ ”ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ”
Σ.Φ. ΟΦΗ SALONICA CLUB
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΕΣ CLUB