Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την Αποκατάσταση και Επαναχρησιμοποίηση του ιδιόκτητου Διώροφου Κτίσματος του Δήμου Ηρακλείου, επί της Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αριθ. 7, για να δημιουργηθεί το, «Πολυδύναμο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δημιουργικής Έκφρασης ΑμεΑ (κΔΑΠ μεΑ)»έγινε σήμερα με την υπογραφή από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη της Διακήρυξης για την ανάδειξη του Αναδόχου .

Ο Διαγωνισμός θα δημοσιευτεί στον Αθηναϊκό και Τοπικό Τύπο. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.186.916,07 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αλικαρνασσού οδός Διονυσίου 13Α στις 18 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00π.μ.

\"\"

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης η Δημοτική Αρχή στηρίζει όλες τις οικογένειες και τα μέλη τους που αντιμετωπίζουν κινητικά ή άλλα προβλήματα και προσπαθεί αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες να βελτιώνεται συνεχώς η ποιότητα της ζωής τους .

Παράλληλα, ο κ. Κουράκης τόνισε, ότι ο Δήμος δημιουργεί νέες Δομές υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία που αντιμετωπίζουν εκτός των άλλων και καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού ώστε να αποφευχθεί η χρήση ιδρυματικής φροντίδας και να διευκολυνθεί το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Το Πολυδύναμο Κέντρο θα απευθύνεται σε άτομα με: Κινητικές δυσκολίες, Νοητική στέρηση, Διαταραχές λόγου, Διαταραχές συμπεριφοράς ή οποιαδήποτε άλλη αναπηρία και σκοπός της λειτουργίας του κέντρο είναι: α) η δημιουργική απασχόληση των παιδιών / εφήβων με αναπηρίες, β) η κοινωνική ένταξη παιδιών / εφήβων με αναπηρίες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook