Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου και ο Σύλλογος Τριτέκνων Οικογενειών Ν. Ρεθύμνης μετά από πρωτοβουλία τους αποφάσισαν να συνεργαστούν προς όφελος και των δύο μερών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος:

\”Καλούμε τους συναδέλφους καταστηματάρχες που επιθυμούν να προσφέρουν με έκπτωση στα προϊόντα τους την επόμενη περίοδο να ενημερώσουν τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου στο e-mail : [email protected] και στο fax : 2831023690 , για το ποσοστό της έκπτωσης.

Στην συνέχεια εμείς θα ενημερώνουμε τον Σύλλογο Τριτέκνων ο οποίος αναλαμβάνει την έκδοση ειδικού αναγνωριστικού διακριτικού αυτοκόλλητου για τις βιτρίνες των συνεργαζόμενων καταστημάτων αλλά και για την ενημέρωση των 2900 μελών των οικογενειών που εκπροσωπεί καθώς επίσης και να δημοσιεύσει τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην ιστοσελίδα και στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων και ιδιαίτερα την πρόεδρό του κα. Ειρήνη Κοϊνάκη – Τζαγκαράκη για την συνεργασία και υπόσχεται ότι στην δύσκολη οικονομική περίοδο που επικρατεί θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε θετικά\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook