Ύστερα από τρία χρόνια προβολής και 132 επεισόδια η κωμική σειρά του Mega, «Πολυκατοικία», ρίχνει οριστικά αυλαία. Οι ένοικοι της αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους την Παρασκευή 27 Μαΐου οπότε και μεταδίδεται το τελευταίο επεισόδιο. Ένας γάμος και μια εγκυμοσύνη είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι δημιουργοί για το φινάλε της σειράς.

 Μάλιστα στο αποχαιρετιστήριο επεισόδιο θα δούμε ξανά τον Δημήτρη Κουρούμπαλη (Μανώλης), την Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη) και την Έλενα Ασημακοπούλου (Αλίκη).

«Ήταν μια φορά ένα τέλος και μια αρχή…» έτσι θα ξεκινήσει το στόρι του τελευταίου επεισοδίου, όταν δίπλα στην Πολυκατοικία γίνονται εκσκαφές για ένα γκαράζ, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ρωγμές στους τοίχους του κτηρίου.

Οι γείτονες φωνάζουν ένα μηχανικό, όταν εκείνος τους λέει ότι πρέπει να εγκαταλείψουν την Πολυκατοικία, τον φυλακίζουν στη σοφίτα. Ακόμα κι όταν η Πολυκατοικία αρχίζει να γέρνει, οι γείτονες αρνούνται να την εγκαταλείψουν με αποτέλεσμα να γίνουν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Έτσι ενημερώνεται ο Μανώλης στο χωριό, η αδελφή της Βασιλικής, η Μαίρη, ακόμα και η Αλίκη στην Αμερική. Κι έτσι όλοι επιστρέφουν συγκινημένοι να συμπαρασταθούν στους παλιούς τους φίλους.

\"\"

Παράλληλα, η Ελένη (Βασιλική Ανδρίτσου) ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Κωνσταντίνο (Ιωάννης Παπαζήσης), όμως, τότε εμφανίζεται πάλι ο Μανώλης. Ο Κωνσταντίνος ανησυχεί για την παρουσία του, αλλά παριστάνοντας τον άνετο τον καλεί στο γάμο.

Η Λουκία (Βάσω Λασκαράκη) μετά από μια μεγάλη περίοδο ανεργίας βρίσκει δουλειά στην Ισπανία, όμως, ο Τάκης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) προσπαθεί να την αποτρέψει. Το ζευγάρι μαλώνει συνέχεια αλλά στο παρά πέντε, μια αιφνίδια λιποθυμία της Λουκίας, θα τους φέρει πάλι πολύ κοντά…

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook