Νέες επενδύσεις στην Ελλάδα προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Vinci, εκφράζοντας σε συνέντευξή του στους FT, το ενδιαφέρον για αύξηση της παρουσίας στον χώρο των αερολιμένων.
Ο γαλλικός κατασκευαστικός όμιλος Vinci σκοπεύει να καταθέσει προσφορά σε ιδιωτικοποιήσεις εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, δήλωσε ο Xavier Huillard. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Vinci εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του νέου αεροδρομίου στο Cuzco του Περού, συμμετοχής σε παραχωρήσεις αυτοκινητοδρόμων στην Κολομβία αλλά και αεροδρόμια σε Ασία και Ελλάδα.
«Ο όμιλος προσβλέπει σε πρόσθετες επενδύσεις στις εγκαταστάσεις αεροδρομίων ενώ σκοπεύει να πλειοδοτήσει σε ιδιωτικοποιήσεις περιφερειακών αερολιμένων στην Ελλάδα και την Γαλλία κατά την φετινή χρονιά, ανέφερε διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης κατασκευαστικής επιχείρησης της Ευρώπης.
Στην Ελλάδα η ιδιωτικοποίηση δεν αφορά τον μεγάλο αερολιμένα, ο οποίος ανήκει ήδη σε ιδιωτικά χέρια. Πιστεύουμε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις ορισμένων περιφερειακών αερολιμένων θα πραγματοποιηθούν εντός του 2014, σημείωσε.
newmoney.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook