Το λένε Avegant Glyph και πρόκειται αναμφίβολα για το οπτικοακουστικό σύστημα που θα αλλάξει άρδην τους όρους του παιχνιδιού!

Τέτοιος ήταν ο σάλος με την πάρτη του, που όταν κατέβηκε στην πλατφόρμα χρηματοδότης Kickstarter κατάφερε να μαζέψει τα 250.000 δολάρια που χρειάζονται οι δημιουργοί του για να το κάνουν πράξη σε μόλις 4 ώρες! Πρέπει να πρόκειται για κάποιου είδους ρεκόρ να συγκεντρώσεις τόσα λεφτά σε τόσο λίγο χρόνο.

Τώρα, 2 μέρες πριν κλείσει η περίοδος παραμονής του στην online πλατφόρμα, οι υποστηρικτές συνεχίζουν να καταθέτουν τον οβολό τους (το ποσό έχει αγγίξει τα 1,4 εκατ. δολάρια!), τόσο καρδιοχτυπούν να το πάρουν στα χέρια τους.

Και πολύ καλά κάνουν, αφού η ομορφιά του νέου αυτού «κτήνους» εδράζεται ακριβώς στο «Glyph» του, την αψίδα των ακουστικών που χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία μπορεί και προβάλλει εικόνα!

\"\"

Και μάλιστα όχι απλώς εικόνα, αλλά ολοζώντανες παραστάσεις, συνοδευόμενες και από εξίσου καινοτόμα τεχνολογία ήχου. Μιλάμε απλά-απλά για επανάσταση στην προσωπική ψυχαγωγία.

\"\"

Το Glyph, με τη βοήθεια απλού HDMI, προβάλλει τα πάντα στους οφθαλμούς μας, από ταινίες που έχουμε στο PC ή το MAC μέχρι και υπηρεσίες στριμαρίσματος στο κινητό μας.

\"\"

Και βέβαια το μεγάλο του «ατού» είναι το πόσο σπουδαίο είναι στο gaming, είτε παίζεις Call of Duty Ghosts στο Playstation ή Real Racing στο smartphone! Μιλώντας όμως για διαδραστικό παιχνίδι, η απεικόνιση Point of View (PoV) ποτέ δεν ήταν πιο αληθοφανής,

\"\"

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα του Avegant Glyph στο Kickstarter και υποδεχτείτε το μέλλον της προσωπικής ψυχαγωγίας…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook