Ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 19/2 στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ στον Άγιο Νικόλαο στις 18.30 η Πρωτοβουλία Δημοτών Δήμου Αγίου Νικολάου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Mετά την πρώτη συνάντηση της Πρωτοβουλίας Δημοτών Δήμου Αγίου Νικολάου στις 5/2/2014 στο Επιμελητήριο Λασιθίου συγκροτήθηκε προσωρινή γραμματεία με 13 μέλη που ανέλαβε να ετοιμάσει και να δώσει προς διαβούλευση βασικές θέσεις της πρωτοβουλίας για τομείς της δημοτικής δραστηριότητας.

Η διαβούλευση στη βάση αυτών των εισηγήσεων αυτή θα γίνει πράξη σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/2 στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ στον Άγιο Νικόλαο στις 6.30 το απόγευμα.

Στη συνάντηση αυτή σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στη συζήτηση για να συνδιαμορφώσουμε και να συναποφασίσουμε τις βασικές θέσεις της πρωτοβουλίας δημοτών.

Στόχος μας είναι σ΄αυτές τις εκλογές να υπάρξει ένας συνδυασμός που θα εκφράζει τους δημότες, θα λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες βάσης, χωρίς να καθοδηγείται από πολιτικά τζάκια και τοπικά κατεστημένα.

Έλα μαζί μας, με συμμετοχή και δημοκρατικές διαδικασίες να αναδείξουμε τα προβλήματα του τόπου μας και να διεκδικήσουμε τη βελτίωση των συνθηκών ζωής μας.

Έλα την Τετάρτη 19/2 στις 6.30 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ στον Άγιο Νικόλαο να συμμετέχουμε, να συζητήσουμε, να αποφασίσουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook