Ο Δήμος Ηρακλείου, διατηρώντας την παράδοση της Τσικνοπέμπτης, που θέλει μικρούς και μεγάλους να περιδιαβαίνουν μεταμφιεσμένοι στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης, τραγουδώντας και χορεύοντας και θέλοντας να αναδείξει το πνεύμα της Αποκριάς, διοργανώνει ένα πλούσιο εορταστικό μουσικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Ομάδων του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού και Κυνηγιού Παραλίας στην Πλατεία Καλλεργών (LOGGIA) και ώρα έναρξης 19:30.

Το ρυθμό του χορού και του κεφιού, μεταφέρουν στους μεταμφιεσμένους που πλημμυρίζουν το κέντρο της πόλης, D.j, Σχολές Χορού , οι Καρναβαλικές Ομάδες και οι Ομάδες του Κυνηγιού και παρουσιάζουν χορευτικά δρώμενα και happenings.

Συμμετέχουν με εξαιρετικές χορογραφίες ειδικά για την εκδήλωση οι:

Nena’s Avademy
Steps Dance Academy
Duende Dance Club
Dance Fusion
Χοροκίνηση
Danzi Amo
Art & Dance Factory
Dance Spirit Studio
Zumba with Cindy Fitness
ΤΕΧΝΗ ΧΡΩ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει η παρουσίαση των στολών των Καρναβαλικών Ομάδων, για την μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.

Διοργάνωση: Οργανωτική Επιτροπή Ομάδων του Κ.Κ.Θ. και του Κ.Π.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΟ «ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014»

Οι αιτήσεις συμμετοχής για την Καρναβαλική Παρέλαση γίνονται στην ιστοσελίδα του Καστρινού Καρναβαλιού http://www.kastrino-karnavali.gr καθώς επίσης στην Διεύθυνση Πολιτισμού στο Πολύκεντρο Νεολαιας Δ.Η.

Για την συμμετοχή στην παρέλαση θα πρέπει οι ομάδες να αποτελούνται από 20 άτομα και πάνω, να έχουν όνομα, θέμα και στολή (που να μην διαφημίζει οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα εταιρίες, επιχειρήσεις κ.λπ) και … πολύ κέφι για χορό τραγούδι και περπάτημα!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook