Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Αχιλλέα Γκίκα, Καθηγητή Λοιμωξιολογίας- Πρόεδρο Ε.Ν.Λ. ΠΑΓΝΗ και την 11μελή ομάδα Διαχείρισης Λοιμώξεων από πολυανθετικά Παθογόνα έχει προγραμματίσει η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. 
Η σύσκεψη, που ως θέμα της έχει την εξέταση των αποτελεσμάτων της επιτήρησης των λοιμώξεων από πολυανθετικά Gram αρνητικά μικρόβια στα νοσοκομεία της Κρήτης, στο πλαίσιο εφαρμογής του Σχεδίου Δράσης Προκρούστης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 12.00 στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης στο Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα θα εξετασθούν:
-Οι ενέργειες του ΓΝ Λασιθίου μετά την επίσκεψη κλιμακίου της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης για την επιτήρηση της εφαρμογής των μέτρων ελέγχου και πρόληψης της διασποράς πολυανθεκτικών παθογόνων στο νοσοκομείο
-Τα αποτελέσματα της καταγραφής λοιμώξεων από ανθεκτικά στις καρβαπενέμες Gram- αρνητικά παθογόνα στα νοσοκομεία από το Γραφείο Μικροβιακής Αντοχής του Τμήματος Παρεμβάσεων σε Χώρους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ.
-Προγραμματισμός επισκέψεων του κλιμακίου στα νοσοκομεία ευθύνης της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.
-Ενέργειες των Επιτροπών Νοσοκομειακών Λοιμώξεων των νοσοκομείων της Κρήτης για την αντιμετώπιση της έξαρσης της γρίπης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook