​Τραγικό τέλος είχε ένα κοριτσάκι μόλις έξι ημερών στη Βρετανία, που το κατασπάραξε ο σκύλος της οικογένειας.

Το άψυχο κορμάκι της μικρής Eliza Mae Martha Mullane βρέθηκε από τη μητέρα της μέσα στην κούνια της και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα βγήκε στον δρόμο και άρχισε να ουρλιάζει:«Το σκυλί έφαγε το κεφάλι του μωρού μου»!

\"moro1.jpg\"

Φίλοι της οικογένειας είπαν ότι ο πατέρας της μικρής είχε φέρει τον σκύλο, ένα χάσκι, πριν από λίγους μήνες όταν το είχε βρει έξω από μια πάμπ.

Όπως είχε πει τότε στην σύζυγό του, τα προηγούμενα αφεντικά του σχεδίαζαν να του κάνουν ευθανασία, γι’ αυτό κι εκείνος το πήρε μαζί του.

\"moro2.jpg\"

Οι γείτονες έκαναν λόγο για εφιαλτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της οικογένειας. Το μωρό είχε νοσηλευτεί μετά την γέννησή του στην μονάδα εντατικής θεραπείας και είχε ζήσει στο σπίτι της μαζί με τους γονείς της μόνο για μία εβδομάδα.

«Ήταν φρικτό. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Η Sharon ήταν σε κατάσταση αμόκ και ούρλιαζε. Φώναζε συνεχώς ότι το σκυλί έφαγε το κεφάλι του μωρού της και ότι το μωρό της είναι νεκρό», είπε μια γειτόνισσα.

\"moro3.jpg\"

Τώρα αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι το σκυλί έδειχνε βίαιο, αλλά κανείς δεν έλεγε τίποτα.

\"moro4.jpg\"

Ακόμα όμως οι γονείς δεν το έχουν στείλει για ευθανασία και δεν έχουν αποφασίσει αν τελικά θα το κάνουν.

\"moro5.jpg\"

Οι ίδιοι είναι συντετριμμένοι και δηλώνουν ότι η μικρή Eliza Mae θα είναι πάντα στην καρδιά τους, παρά το γεγονός ότι το πέρασμά της από τη ζωή ήταν τόσο σύντομο.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook