Έχει φωτίσει πολλές φορές το ελληνικό θέατρο αλλά αυτόν τον καιρό ο Γιώργος Τέλλος έχει γίνει κάτοικος Ρωσίας καθώς συμμετέχει στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Σότσι, αναλαμβάνοντας τον αποκλειστικό σχεδιασμό φωτισμών καθώς και τη διεύθυνση φωτογραφίας για το Olympic Medals Plasa, ενώ συμμετείχε και στην τελετή έναρξης των Αγώνων.

Όπως λέει στην εφημερίδα «Το ποντίκι», η προετοιμασία του άρχισε περίπου ένα χρόνο πριν και οι ρυθμοί εντατικοποιήθηκαν μετά το καλοκαίρι.

Μεγαλύτερη εντύπωση στη διοργάνωση του έχουν κάνει, μέχρι στιγμής, τα πολλά μέτρα ασφαλείας και οι πολλοί έλεγχοι, «αλλά φαντάζομαι θα συμβαίνουν σε όλους τους Ολυμπιακούς», προσθέτει. «Επίσης, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών οι Αγώνες γίνονται σε χιόνι που έχει αποθηκευτεί από περασμένες χρονιές, πράγμα για το οποίο είχε φροντίσει από πριν η διοργάνωση.

Χαρακτηρίζει τη Μόσχα μια «μητρόπολη που τρέχει σε ρυθμούς Νέας Υόρκης» ενώ μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που συνάντησε ήταν η γλώσσα- «σχεδόν ένας στους δέκα μιλά σπαστά αγγλικά», λέει.

newsbeast.gr από \”Το Ποντίκι\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook