Απάντηση του Μιχάλη Δεληγιαννάκη (ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ) στα Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών :

«Ως Αντιπρόεδρος του ΕΓΟΗ, αθλητής και εκπαιδευτής στο γυμναστήριο πολεμικών τεχνών, οφείλω να απαντήσω στα συκοφαντικά, αναληθή και προσβλητικά σχόλια και δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες, επιφυλασσόμενος ωστόσο παντός νομίμου δικαιώματός μου. :

Το γυμναστήριό μου ουδέποτε αποτέλεσε εκπαιδευτήριο της Χρυσής αυγής η οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος.

Ουδέποτε χρησιμοποίησα το χώρο του γυμναστηρίου μου ως χώρο προσηλυτισμού οποιασδήποτε κομματικής παράταξης και ποτέ μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκα με την πολιτική, χωρίς ωστόσο να το αποκλείω για το μέλλον.

Στην κοινωνία του Ηρακλείου, όπου δραστηριοποιούμαι τα τελευταία 16 χρόνια, το όνομα μου απολαμβάνει σεβασμού και κύρους, ακριβώς διότι όλα αυτά τα χρόνια διάγω το βίο μου με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Προς τούτο, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ, πόσω μάλλον για κάτι που άδικα και αναληθώς μου καταλογίζεται.

Το γυμναστήριο που διατηρώ μέσα στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, ασχολείται με πολεμικές τέχνες, βαρέα αθλήματα και αρχαιοελληνική οπλομαχία.

Τον εξοπλισμό μου (πανοπλίες αρχαίων Ελλήνων ασπίδες, ξύλινα σπαθιά, ακόντια κλπ) τα έχω κατασκευάσει ο ίδιος, ενώ ουδέποτε είχα τη στήριξη κανενός, ούτε της πολιτείας ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.

Αποκλειστικός σκοπός μου είναι να προωθήσω τους νέους στον αθλητισμό και στον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Μέχρι σήμερα, όπου και αν έχω αποταθεί (Δήμος Ηρακλείου και Δήμος Μαλεβιζίου) βρήκα πόρτες κλειστές.

Τέλος για όσους θέλουν να μάθουν τι πρεσβεύω, τους λέω ότι είμαι γνήσιος ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

Ηράκλειο 19-2-2014
Με τιμή
Μιχάλης Δεληγιαννάκης (ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ)»