​Συγκλονίζει η ιστορία της 24χρονης Παναγιώτας Ράπο η οποία ζει στην Κω από 2 ετών και πάσχει από μια σπάνια πάθηση που αναπτύσσει καρκινογόνα αιμαγγειώματα στα μάτια. Μάλιστα από την ίδια ασθένεια -με μετάσταση του καρκίνου στα νεφρά- έχασε τον πατέρα της πριν από 4 χρόνια.

Ο Γολγοθάς της 24χρονης ξεκίνησε από την ηλικία των 6 ετών με μικροεπεμβάσεις σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.

Το 2011 όπως η ίδια εξομολογείται, έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Χαλάνδρι, για αφαίρεση αιμαγγειωμάτων και χρειάστηκε να μείνει σε καταστολή για δύο μήνες. Η επέμβαση κόστισε 11.500 ευρώ, την οποία κάλυψε το ΙΚΑ ως ασφαλιστικός της φορέας.

Η Παναγιώτα όμως τώρα χρειάζεται τη βοήθειά μας καθώς εδώ και 8 μήνες, Νοσοκομείο της Ελβετίας, δεν αναγνωρίζει την ασφαλιστική κάλυψη από το ΙΚΑ κι έτσι η νεαρή κοπέλα, θα πρέπει να βρει άμεσα το ποσό των 30.000 ευρώ που χρειάζεται, για μια αναγκαία επέμβαση αποκατάστασης (μιας και έπεσε επίσης θύμα ιατρικού λάθους) στο αριστερό μάτι της (το οποίο έχει χάσει), προκειμένου να αποφευχθεί συνολική βλάβη και στο δεξί μάτι (από το οποίο βλέπει μόνο κατά 20% εξαιτίας της μετάστασης αιμαγγειωμάτων και σε αυτό).

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας της είναι πολύ άσχημη, καθώς η μητέρα της αρρώστησε μετά τον θάνατο του πατέρα της και δεν μπορεί να εργασθεί, έχει έναν αδερφό 21 ετών ο οποίος είναι εποχιακά εργαζόμενος και μια μικρή αδερφή η οποία πηγαίνει πρώτη γυμνασίου.

Ο λογαριασμός για κατάθεση χρημάτων
στην Εθνική Τράπεζα είναι:
383/955184-00 στο όνομα Rapo Brunilda

aegeanews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook