Μήνυμα συμπαράστασης προς την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου (ΟΑΣΝΗ) για το παγκρήτιο συλλαλητήριο στις 20/02/2014 στο Ηράκλειο απέστειλε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νότης Μαριάς στο οποίο επισήμανε τα παρακάτω:

«Αγαπητοί φίλοι

Λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στην Αθήνα, αδυνατώ να παρευρεθώ στo παγκρήτιο συλλαλητήριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014.

Χαιρετίζω και στηρίζω θερμά το συλλαλητήριό σας δεδομένου ότι το Νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση, για τη φορολόγηση των αγροτών σε όλη τη χώρα, θίγει τους αγρότες, πολύ δε περισσότερο θίγει τους αγρότες της Κρήτης.

Η μνημονιακή κυβέρνηση των κ. Σαμαρά-Βενιζέλου, υποταγμένη πλήρως στις εντολές της τρόικας, οδηγεί τους αγρότες την εξαθλίωση και τον αφανισμό τους.

Παρακαλώ να με υπολογίζετε στους συμπαραστάτες σας στον αγώνα για την εκπλήρωση των αιτημάτων σας, καθώς και στην προώθηση των δράσεων που θα αναλάβετε προς την κατεύθυνση αυτή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Νότης Μαριάς
Βουλευτής Ηρακλείου»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook