Σε στίβο μάχης μετατράπηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα των Δεμενίκων της Πάτρας από το μεσημέρι έως και το βράδυ της Τετάρτης.

Αφορμή για να εκτυλιχθούν άγριες σκηνές η σεξουαλική παρενόχληση παντρεμένης, η οποία διερχόταν με το ανήλικο παιδί της, από επιχειρηματία ο οποίος διαθέτει στην περιοχή μονάδα αλουμινοκατασκευών.

Γα κακή του τύχη στο σημείο βρισκόταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Δεμενίκων Ν . Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος αντελήφθη το περιστατικό με αποτέλεσμα να κινηθεί εναντίον του επιχειρηματία. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του διαμερίσματος να χτυπήσει με σιδεροσωλήνα τον «Καζανόβα» της περιοχής.

Το θέμα δεν σταμάτησε ωστόσο εκεί, καθώς όλο το απόγευμα ο άνδρας που παρενόχλησε την γυναίκα αναζητούνταν από συγγενικό της πρόσωπο, ενώ το βράδυ εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα να δεχθεί εκ νέου επίθεση και να ξυλοκοπηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει λάβει γνώση του θέματος και αργά το βράδυ αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Δ.Δ. Δεμενίκων και τον κάλεσε στο αστυνομικό τμήμα.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook