Ο εμπορικός σύλλογος Χανίων μετά την παραίτηση του κυρίου Ιωάννη Χίνου από το Δ.Σ. μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του σε αυτό και στον σύλλογο, ανακοινώνει την αντικατάσταση του από τον πρώτο επιλαχόντα σε ψήφους Κο Ιωάννη Γεωργιλαδάκη.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Εμπορικός σύλλογος, εύχεται καλή θητεία στο συμβούλιο και όπως αναφέρεται

\”Είμαστε σίγουροι πως ο Κος Γεωργιλαδάκης θα βοηθήσει ουσιαστικά στον κοινό μας σκοπό, την αρωγή στους συναδέλφους και την διεκδίκηση των αιτημάτων τους..Στον Κο Χίνο ευχόμαστε καλή συνέχεια στα κομματικά του καθήκοντα και αποστολές και ευχόμαστε να ανταμώσουμε σύντομα για την διεκδίκηση των κοινών συμφερόντων του Εμπορικού κόσμου. Συμμεριζόμαστε την λύπη του για την αποχώρηση του… αλλά δεν θα απαντήσουμε στις συκοφαντίες και τα ψεύδη που για ακόμη μία φορά χρησιμοποίησε εναντίον μας.

Στον αγώνα όλων των εμπόρων για επιβίωση μόνη μας έννοια είναι η αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων και όχι η εσωστρέφεια. Τα λίγα, ουσιώδη λόγια και πράξεις και όχι οι μακροσκελείς ανακοινώσεις δίνουν λύσεις στα αμέτρητα προβλήματα του κλάδου μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συνεχίζουμε να διεκδικούμε για το καλό όλων μας\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook