Τελειωμό δεν έχει η… γκίνια για τον Πλατανιά, που λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι με τον Άρη είδε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Οι Κώστας Καζναφέρης και Αλεξάνταρ Κατάι τέθηκαν νοκ-άουτ για δύο εβδομάδες, αφού ο πρώτος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και ο δεύτερος κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν και οι επίσης τραυματίες Μενδρινός, Ναζλίδης, Σιαλμάς, ενώ αντίθετα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχουν επιστρέψει οι Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης. 
Η επίσημη ενημέρωση:

«Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δίνει έμφαση, για ακόμη μια μέρα, σε θέματα τακτικής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων.
Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μενδρινός, Ναζλίδης, Σιαλμάς.
Θεραπεία ακολούθησαν οι Καζναφέρης και Κατάι.
Όσον αφορά τον Καζναφέρη, υπενθυμίζεται ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου δύο εβδομάδες.
Ανάλογο χρονικό διάστημα αναμένεται να απουσιάσει και ο Κατάι, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.
Σημειώνεται, τέλος, ότι αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση, μέλη της Διοίκησης, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και φροντιστές, «τσίκνισαν» στο Μάλεμε, όπως το έθιμο επιτάσσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook