Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για τους Παγκρήτιους Αγώνες κολύμβησης έχει μπει η προαγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της προαγωνιστικής ομάδας Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ενόψει της συμμετοχής της στους Παγκρήτιους Αγώνες.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Αποστόλη Γεωργιάδη και του Αντώνη Καλογεράκη θα συμμετάσχουν την προσεχή Κυριακή (23/2)σε Ημερίδα στο Ηράκλειο, την οποία διοργανώνει ο Κ.Ο.Η., με στόχο να διατηρηθούν σε φόρμα και να είναι έτοιμοι απόλυτα έτοιμοι για τη σημαντικότερη διοργάνωση σε επίπεδο Κρήτης όσον αφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα παιδιά που θα κολυμπήσουν είναι τα εξής:

Αγόρια: Ακριτόπουλος, Δημουλιός, Διακολουκάς, Καπής Ευτύχης, Καπής Στέλιος, Καυκαλάς, Κοντόπουλος, Μαρινάκης, Μαστραντωνάκης, Μεντής, Μιχαηλίδης, Μουζουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πετράκης Γιώργος, Πετράκης Πέτρος, Ριτζάκης, Σταματάκης, Τερζούδης, Τζουγκράκης, Τσίγκος, Φανδριδάκης, Χαβρές και Χαλκιαδάκης.

Κορίτσια: Αλιπράντη, Ανδρεαδάκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Δρουμπάκη, Θεοδοσάκη, Καζάση, Κοπάση, Κόρακα, Κουργιαντάκη Ευαγγελία, Κουργιαντάκη Ραφαέλα, Λεβεντάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Ματζοράκη, Μήτρου, Νταουντάκη, Παπαδεράκη, Περάκη, Περβολαράκη, Πετράκη και Τζουγκράκη.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook