Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων έγινε η φετινή γιορτη΄του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος που συνδιοργανώθηκε από την Αντιπεριφέρεια Χανίων. Στην γιορτή που τιμήθικαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του Χανιώτικου σωματείου παρευρέθησαν:

Ο Βουλευτής Χανίων Μανουσος Βολουδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Μανόλης Σκουλάκης, ο πρώην Βουλευτής .Σίφης Μιχελογιάννης, ο πατέρας Αντώνιος Σαπουνάκης εκ μέρους της ΙΜ Κυδώνίας και Αποκορώνου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι, κ.κ. Λειψάκης Δ, Πουλιδάκης Γ, Μαυρεδάκης Μ, Σχοινάς Σ, Βογιατζόγλου Μ, Βλαζάκης Ν, Βάμβουκας Τ, Τσαπάκος Γ, Φραγκάκης Μ. , οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κουρουπάκης Τ, Κονταξάκης Γ.

Ακόμη ο κ.Σ.Μακράκης εκ μέρους του Ιδρύματος Μελετών και Ερευνών Ελ.Βενιζέλος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κ.Σωτήρης Λαβούτας, ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ.Μάρκος Καλούδης, ο Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων κ.κ. Νικ.Χαζιράκης και Ιπποκρ.Μανιουδάκης, ο πρόεδρος Ε.Π.Φ.Α. Χανίων Γιάννης Μπαρτζώκας, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κρήτης κ.Ειρηναίος.

Από τον όμιλο του ΟΤΕ-COSMOTE παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν ο κ. Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ, Διαμερισματάρχης ΟΤΕ Κρήτης, ο κ.Ιωάννης Μήτσιος, Προϊστάμενος Σχέσεων με τις Τοπικές Κοινωνίες, ο κ. Νίκος Μητροκώστας Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΟΤΕ Κρήτης και ο κ.Μαραγκάκης Γιώργος Προϊστάμενος Χανίων.

Απο την ΑΝΕΚ η κα ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΝΝΑ προισταμενη marketing της εταιρίας στα Χανιά, ο κος ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Γιώργος από το ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, ο κος ΤΡΑΧΑΛΑΚΗΣ από το ΕΜΠ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ο κ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜ εκπρόσωπος της Nestle, Kαφέ ΛΟΥΜΙΔΗ,ο κ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Γ διευθυντής της Νέας Τηλεόρασης, ο κ Τσουπάκης ΜΙΧ απο το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ -ΡΕΘΥΜΝΗΣ ο κ.Θωμαδάκης από τον σύλλογο δρομέων υγείας Χανίων και ο παλιός πρωταθλητής του στίβου κ.Παύλος Πολυχρονάκης

Τιμήθηκαν:

Ο Αντιπεριφεριάρχης Χανίων κ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ για την συνεχή υποστήριξη του, ο κος ΜΗΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για τη μεγάλη στήριξη των εταιρειών ΟΤΕ-COSMOTE, καθώς και ο επιχειρηματίας ξενοδοχειακών μονάδων και παλαιός πρόεδρος του συλλόγου κ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του.

Τιμήθηκαν ακόμα οι Χορηγοί και υποστηρικτές για το 2013, οι οποίοι ήταν, η COSMOTE, η ANEK LINES, η AEGEAN AIR LINES, οι ΚΑΦΕΔΕΣ ΛΟΥΜΙΔΗ, η ΣΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, τα S.Μ. ΙΝΚΑ,η NEA THΛΕΟΡΑΣΗ, το ΕΜΠΟΡΙΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ,το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ -ΡΕΘΥΜΝΟΥ, τα ξενοδοχεία, GERANIOTIS BEACH, MINOAN PALACE,KYΔΩΝ, SANTA MARINA, και οι προσωπικοί υποστηρικτές ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Πολιτικός Μηχανικός) , ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Χρώματα), ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ(Τέντες) ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ( έπιπλα κουζίνας humel-hof).

Μετά τον απολογισμό της χρονιάς που έκανε ο Πρόεδρος Γιώργος Γιατρουδάκης ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του συλλόγου που διακρίθηκαν την περασμένη χρονία ενώ στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου.

Ο σύλλογος τέλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ ΧΙΩΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για την προσφορά της πίτας καθώς και τον Κ ΜΠΙΚΟΥΒΑΡΑΚΗ ΚΩΣΤΑ (medical- strom) για τα δώρα των φλουριών. Ευχαριστεί επίσης την κα ΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ υπεύθυνη θεμάτων αθλητισμού και πολιτισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων για την βοήθεια της στην εκδήλωση,καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικου Κέντρου

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.