Μια νέα σύγχρονη και ασφαλή παιδική Χαρά στη συνοικία των Καμινίων που τόσο είχε ανάγκη ,ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και θα αποδοθεί στους Δημότες.
Σήμερα στη περιοχή βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης που συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δημιουργία του πολύ ωραίου χώρου που βρίσκεται δίπλα στο 8ο Γυμνάσιο και 9ο Λύκειο στην οδό Εμπειρίκου.
Η νέα Παιδική Χαρά είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα παιχνίδια, παγκάκια, απορριμματοδέκτες, φωτισμό, περίφραξη κ.α ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν φυτευθεί 30 μεγάλα δέντρα και άλλα φυτά δημιουργώντας άλλο ένα πνεύμονα πρασίνου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής και για τη δημιουργία νέων σύγχρονων παιδότοπων με πολύ πράσινο αφού αποτελούν ένα πολύ σημαντικό τμήμα του αστικού περιβάλλοντος και προσφέρουν χαρούμενες ώρες παιχνιδιού που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα μικρά παιδιά. 
Για το λόγο αυτό συνέχισε ο κ. Κουράκης στις προτεραιότητες μας είναι η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα και με το σχέδιο πόλης ,οι οποίοι απελευθερώνονται και αποδίδονται στους πολίτες .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook