Ο χαμός της καλής του φίλης βύθισε στη θλίψη τον 22χρονο Τζέιμς Ο\’ Κέιν ο οποίος έπνιξε τον πόνο του με λίγο παραπάνω αλκοόλ στην κηδεία της 20χρονης Βρετανίδας.

Όμως, δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι έπειτα από την τελετή θα ξυπνούσε στο Άμστερνταμ και μάλιστα, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πώς βρέθηκε από τη Βρετανία στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 22χρονος πήρε ένα ταξί για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ στις 4 τα ξημερώματα, αγόρασε ένα εισιτήριο 232 λιρών για το Άμστερνταμ και ξύπνησε μέσα στο αεροπλάνο, αδυνατώντας να θυμηθεί τι είχε συμβεί.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα, ο Ο΄ Κέιν είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

«Θυμάμαι μόνο ότι ξύπνησα μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που η αεροσυνοδός ανακοίνωνε ότι σε λίγα λεπτά επρόκειτο να προσγειωθούμε στο Σίπχολ», είπε ο 22χρονος, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει ποτέ στη ζωή του στο εξωτερικό.

\"\"

Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο ήταν ακόμη λίγο μεθυσμένος για αυτό και τράβηξε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες και άρχισε να προετοιμάζεται για μια «περιπετειώδη» ημέρα στο Άμστερνταμ.

Δυστυχώς για τον ίδιο, συνειδητοποίησε ότι δεν είχε ούτε χρήματα, ούτε ρούχα μαζί του.

\"\"

Τελικά, αφού περιπλανήθηκε στους παγωμένους δρόμους της πόλης για πολλές ώρες, ζήτησε τη βοήθεια της μητέρας του η οποία, αν και εξοργισμένη από τη συμπεριφορά του γιου της, του έκλεισε ένα ξενοδοχείο αφού η επόμενη πτήση για το σπίτι του του ήταν σε τρεις ημέρες…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook